Circular Fi de Curs 22/23

Benvolgudes famílies,
Arribam a la fi de curs, i preparam els darrers dies amb molta d’il·lusió.

Divendres dia 23 durant el matí haurà l’assaig general de les actuacions musicals i també hem organitzat tallers estiuencs. Serà un dia ben divertit. Divendres dia 23 a les 20 h al camp de bàsquet de devora l’escola l’APIMA ha
organitzat la FESTA DE FINAL DE CURS: sopar i actuacions dels diferents grups-classe de l’escola.

Dia 22 podreu consultar les avaluacions dels vostres fills/es pel GESTIB. Si heu oblidat la clau, la podeu canviar pitjant a “Reinicia/estableix contrasenya”. Dimarts 27 i dimecres 28 hi haurà tutories per recollir en paper l’informe d’avaluació i
comentar les qualificacions del vostre fill/a, donar recomanacions i resoldre dubtes. És important contactar amb els tutors/es dels vostres fills/es per concretar horari.

Si qualque família està interessada en canviar d’opció Religió/Atenció educativa, ens ho heu de comunicar a través del següent qüestionari indicant el nom complet de l’alumne, DNI/ NIE i curs actual.

El centre ha sol·licitat a la Conselleria d’Educació el Programa d’Acompanyament Escolar (PAE) pel mes de juliol. És un programa dirigit als alumnes de 4t, 5è i 6è, on es realitzaran activitats de reforç i suport educatiu. El/La tutor/a us informarà si el vostre fill/a ha estat proposat per al PAE juliol. Es realitzarà dilluns, dimecres i divendres de 10
a 11:30 h. Llocs: Cales de Mallorca i Son Macià.

Agenda escolar curs 2023-2024. Hem organitzat l’elecció de la portada de l’agenda, on han participat tots els infants. El dibuix seleccionat apareixerà a la portada.

Us recordam que tenim molts objectes perduts dels vostres fills/es. Passau per consergeria a revisar-ho. El material no recollit es durà al contenidor de roba.

Llibres i material curs 2023-2024: al juliol publicarem a la web del centre (http://ceipmestreperegarau.com/) el llistat de material necessari i l’aportació econòmica de les famílies pel curs 2023-24.

L’activitat lectiva del curs escolar 2023-24 comença dia 11 de setembre. Publicarem a la pàgina web les reunions de pares i mares pel proper curs. Confirmau a l’inici de setembre la data i horari de les reunions.

Us desitjam un bon estiu i un merescut descans. Salut!

L’equip de mestres del CEIP Mestre Pere Garau

Circular fi de curs 22-23