Activitats de final de trimestre

Ja vos hem informat d’activitats especials que s’han realitzat a la fi del present trimestre, com ara el taller de robòtica o les activitats a la plaça del poble… però encara queden més coses interessants que han fet que acabi l’avaluació d’una forma molt més motivadora.

FEIM ROBIOLS!

Hem tornat retomar l’activitat de l’elaboració de robiols per grups mesclats de totes les edats. Com sempre ha estat una experiència molt profitosa i entretinguda…i dolça!

EXCURSIÓ A “ES FANGAR” I RECOLLIDA DE FEMS

I per tenir talent i menjar-se els rubiols que millor que una excursió pel preciós camí d’Es Fangar. A més, hem anat tota l’escola junta fins allà, hem berenat i després cada grup ha pogut aprofitar per caminar un poc més, segons les necessitats.

Aquesta experiència ha estat encara més completa ja que hem aprofitat per fer una recollida de fems dins el que és el projecte LET’S CLEAN EUROPE. En resum, un total de quasi 2 kg de brutor que els nostres alumnes varen llevar de la natura propera.

Per acabar, com no podia ser d’una altra forma LLEVAM LA DARRERA CAMA A LA JAIA. I com sempre deixam que siguin els alumnes de sisè que ho facin ja que serà la darrera vegada que ho puguin fer. Tots junts a dins el gimnàs, cantant i ballant, va ser l’escenari ideal per a fer-ho.

QUE PASSEU TOTS UNES FESTES DE PASQUA ESPECTACULARS!!!