Científiques a l’escola!

Amb motiu de l’entrega de premis als dos alumnes de sisè, autors del vídeo guanyador del concurs “Jo també vull ser científica”, vàrem comptar amb la presència a la nostra escola de dos famoses científiques/investigadores de la nostra Comunitat Autònoma: Mar Leza (biòloga) i Alícia Sintes (astrofísica).

Varen fer una xerrada més que interessant als alumnes de sisè, referida a la seva feina i els avantatges de ser científiques. Alumnes i mestres varen quedar ben contents i sorpresos de segons quines informacions.

Posteriorment, les dues científiques, juntament amb n’Amanda Fernández (Directora General de la Conselleria de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa), se varen reunir al gimnàs amb tots els alumnes de Primària del nostre centre, per a visionar el vídeo dels nostres alumnes i fer entrega d’un important lot de regals als alumnes i al centre.