Circular de Nadal

Bolas de Navidad y adornos navideños | Leroy MerlinBenvolgudes famílies, s’acosta Nadal i us volem donar una sèrie d’informacions:
● Decoració de Nadal: Aquest any demanam la vostra col·laboració per elaborar la decoració del centre. Us proposam fer un adorn nadalenc fet d’elements naturals amb una corda per poder-lo penjar. Data per dur feta la decoració: del 5 al 9 de desembre.
● La festa de Nadal serà dijous 22 de desembre. Com cada any, a les 9:30 l’APIMA de la nostra escola convida als nins i nines a xocolata amb ensaïmada, que ens menjarem a l’escola. Aquest any tornarem a cantar les nadales a l’església. Damunt les 12:00 començarà la cantada de Nadales i dita de poemes que els nins i nines han preparat amb tanta il·lusió. També vindrà el patge reial per a recollir les cartes dels Reis d’Orient!
Una vegada acabada l’actuació, l’alumnat retornarà al centre i podreu recollir als vostres fills/es. Si no podeu venir vosaltres i els ha de recollir una altra persona, ho heu de deixar anotat a l’agenda. La resta d’alumnes haurà d’esperar a les 14 h com cada dia. Aquest dia hi haurà transport escolar amb l’horari habitual. El centre oferirà el servei de menjador fins a les 15 h.
● Dimarts dia 20 de desembre, obrirem el GESTIB per poder consultar els informes de la primera avaluació. Si voleu fer qualque consulta als tutors/es, ho podreu fer dimecres 21, de 14 a 15h, amb cita prèvia. Recordau que per fer la consulta necessitau l’usuari i contrasenya del GESTIB. Si heu oblidat la contrasenya, anau a la pantalla d’inici del GESTIB a “He oblidat la clau” i seguiu les passes que vos indiquen. Si teniu qualque dubte, ho podeu consultar a secretaria.
● Els dies 6 i 8 de desembre són dies festius. L’activitat lectiva es tornarà a reiniciar dilluns 9 de gener de 2023.

L’equip de mestres us desitja unes bones festes plenes de salut i alegria i un bon 2023!