Circular Inici de Curs 2022/23

Benvolgudes famílies,

S’acosta el començament de curs i tots els mestres de l’escola ens reincorporam a la feina dia 1 de setembre. L’inici de les classes és dia 12 de setembre. Per aquest dia tot estarà preparat per inicar un nou curs ple d’il·lusió i energies renovades. Aquest mateix dia començarà l’escola matinera i el menjador escolar amb l’horari del curs anterior. El servei de transport escolar es manté sense novetats a data d’avui. Amb l’objectiu que tengueu una bona relació amb els/les tutors/es dels vostres fills i filles, us recordam les dates de les reunions d’inici de curs:

-Infantil: 7 de setembre a les 18 h.
-1r i 2n curs: 7 de setembre a les 19 h. Canviat a les 17h!!!
-3r i 4t: 8 de setembre a les 18 h.
-5è i 6è: 8 de setembre a les 19 h.

Us animam a que hi participeu. La vostra assistència és molt necessària i heu de saber que la vostra resposta i col·laboració ha estat positiva i esperam que així segueixi.

Molt cordialment, us desitjam a tots un bon curs esolar 22-23.

La direcció

1.Circular inici de curs