Erasmus (Itàlia): 3a jornada, cultural visit.

Avui ha tocat la visitia cultural a les zones més interessants properes de la comarca de Marche, concretament a Ancona. Hem visitat, en primer lloc, Sirolo, una petita població costanera situada  al “Parco Regionale del Monte Conero” . Un biòleg ens va anar explicant característiques de la fauna i la flora de la zona.

Seguidament baixàrem caminant a la platja Urbani beach, i gaudirem d’un petit moment de tranquil·litat, amb el soroll de les ones, i un taller de meditació dut a terme per Stanislava, coordinadora de l’equip de Croàcia.

Més tard, a l’horabaixa era el torn de les espectaculars Coves de Frasassi, al Parco Regionale Gola della Rossa e Frasassi. Una visita guiada que ens va meravellar per la grandesa i espectacularitat de l’espai.

Per finalitzar el dia, realitzàrem un tour guiat per Benedectine Abbey i a la Vall de San Clemente; on, a part de les fantàstiques vistes, gaudirem d’un sopar de Km0 (aliments de proximitat).

Un dia molt intens i profitós que segurament no oblidarem.

English translation. 

Today it was time for the cultural visit to the most interesting areas near the Marche region, specially in Ancona. We visited, first of all, Sirolo, a small coastal town located in the “Parco Regionale del Monte Conero”. A biologist explained the characteristics of the fauna and flora of the area.

We then walked down to the Urbani beach and enjoyed a quiet moment with the sound of the waves, and a meditation workshop by Stanislava, the coordinator of the Croatian team.

Later in the afternoon we visited the spectacular Frasassi Caves in the Parco Regionale Gola della Rossa e Frasassi. A guided tour that amazed us with the greatness and spectacularity of this place, discovered in 1971.

To end the day, we did a guided tour of Benedectine Abbey and the San Clemente Valley, where we were amazed by the fantastic views. We enjoyed a Km0 (local food) dinner.

All in all it has been a  very intense and rewarding day that we will surely not forget.