Els nostres mestres a Grècia (III)

Darrer dia de la jornada Erasmus.
Avui hem començat el dia visitant l’ajuntament de Arta, on ens han rebut el batle, el regidor d’educació i el regidor de cultura i esports. Després hem visitat l’antic pont d’Arta, construït fa més de dos mil anys, i que travessa el riu Aracthos.
Molt a prop del pont, hem pogut visitar el museu arqueològic on es troben algunes interessants troballes que ens traslladen a l’antiga Grècia, des de figures decoratives i tractats inscrits en marbre, a restes arqueològiques de les seves construccions.
Posteriorment, hem anat a l’escola, on ens hem despedit dels mestres i els alumnes grecs. Allà, també hem fet una petita formació en etwinning i hem parlat de la següent trobada, que tindrà lloc al col·legi Carlo Urbani d’Itàlia. Dins la maleta ens enduim alguns regals, experiències i molts bons records.