Noves mesures sanitàries. Nivell 4

Benvolgudes famílies,
ens despedim d’aquest trimestre amb noves mesures que impliquen que no us podrem fer les entrevistes presencials per comentar els informes d’aquest primer trimestre.
Si voleu parlar amb el tutor o tutora per a parlar de l’evolució del vostre fill/a, posau-vos en contacte amb ell/a per correu electrònic o telefònicament.
Els informes es publicaran el proper dijous 17 de desembre a partir de les 9 h al Gestib. Revisau si hi podeu accedir i, si algú té algun problema, podeu passar per secretaria amb cita prèvia o telefonau per a solucionar-ho.
Celebrarem l’arribada d’aquestes festes fent activitats especial els darrers dies:
-gravació de nadales i poesies. Ho publicarem a la web del centre http://ceipmestreperegarau.com/ i als diferents blogs de cada aula.

-fotografies de grup fetes amb una decoració especial, que ha elaborat l’APIMA.

-dimarts 22, darrer dia d’escola, l’APIMA ens convida a la tradicional xocolatada amb la que endolcirem el berenar d’aquest dia. Més tard, ens visitarà el patge reial per recollir les cartes de cada grup classe.

Tot l’equip educatiu us desitjam unes bones vacances i que la salut i l’alegria siguin molt presents al nou any que començam.
Esperam retrobar aviat les abraçades i rialles de totes les persones que construïm plegades la nostra escola.

Ens tornam a veure el proper divendres dia 8 de gener.

Bones Festes i bon 2021!