Excursió 2n cicle Sa Mola

Els alumnes de 4t, 5è i 6è, hem fet una sortida pels voltants del poble i hem aprofitat per fer diverses activitats en contacte amb la natura. Els alumnes, mestres i mares acompanyants hem recollit fems durant tot el recorregut per prendre consciència de la importància de la conservació dels paisatges. També hem aprofitat per observar la flora i la fauna de l’entorn, així com la discriminació dels elements naturals i artificials.

Quan hem arribat a Sa Mola hem organitzat els grups per començar una activitat molt creativa anomenada Land Art que consisteix en la creació d’obres d’art amb els elements naturals de què disposam al nostre entorn, desenvolupant la nostra imaginació i creativitat artística. L’art no té perquè perdurar en el temps, pot esser efímer, com aquestes fantàstiques produccions que han fet els nostres infants.

 

Volem agrair la participació de les mares acompanyants. Ha estat un dia esplèndid d’aquest mes de novembre tan atípic. Tots els assistents hem gaudit d’aquesta sortida.

Aquesta sortida, feta dins l’entorn natural proper al centre, s’emmarca també dins la temàtica anual del centre i del projecte europeu Erasmus + KA229 “Together to Get There” (2019-2022).  Un dels seus objectius és la cura pel medi ambient. 

L’equip docent del segon cicle.