Comunicat famílies fase 3

Comunicat famílies instruccions fase 3. 

Benvolgudes famílies, 

Rebudes les darreres instruccions i amb relació a l’entrada a la FASE 3, us passam a comunicar les informacions següents:

1.-A partir de dilluns 8 de juny totes les famílies (des d’infantil a 6è curs) teniu la possibilitat de demanar tutories presencials pels vostres fills/es per solucionar aquells dubtes que no s’hagin pogut resoldre telemàticament. Ho podeu fer demanant cita prèvia al correu electrònic del centre. Els grups podran ser de màxim 15 infants. L’equip directiu organitzarà l’horari i les entrades i sortides segons els protocols establerts. La durada d’aquestes tutories serà aproximadament d’una hora. 

2.-Els/les mestres també poden sol·licitar tutories per atendre tots aquells alumnes que considerin que seria positiu i necessari. Contactaran amb les famílies per quedar d’acord en dia i hora.

3.-La setmana del 15 al 19 de juny, s’organitzarà un horari de tutoria per acomiadar TOT l’alumnat, en grups de 10 o 15 (aproximadament durant 1 hora). Els mestres hauran preparat tot el material que ja se’n duran els infants.

4.-Durant la setmana del 22 al 26 de juny es  preveu un horari per a que els pares es puguin entrevistar amb els tutors per a comentar els resultats de l’avaluació del seu fill/a. Per aquest tema esperarem les instruccions de la Fase IV i posteriorment us informarem.

Salutacions, 

L’Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>