Circular. Dia Mundial del Medi Ambient.

Bon dia a tothom! dia 5 de juny és el dia del medi ambient. És la temàtica del centre i del nostre projecte europeu Together to Get There. Per això volem proposar-vos aquesta activitat a nivell de tota la nostra comunitat educativa: enviar una fotografia fent alguna activitat relacionada amb la cura i el respecte pel medi ambient.

Activitats que podeu fer: Per exemple, fotografia sembrant una planta, anant a reciclar, realitzar objectes diversos amb material reciclat, elaboració de murals que promoguin la cura pel medi ambient, mandales amb elements naturals i qualsevol altra idea o proposta que tengueu… Són benvingudes totes les vostres idees. De tot això plegat, farem una presentació-vídeo de totes les imatges rebudes. Termini per fer arribar a la vostra tutora/tutor les fotografies: fins a dia 4 de juny a les 10 hores. La publicació es farà dia 5 de juny, dia del medi ambient. Gràcies per la vostra col·laboració. Equip de mestres del CEIP Mestre Pere Garau.

Circular Dia Medi Ambient 5juny2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>