Programació Infantil 4 anys

PROGRAMACIÓ CLASSE DE 4 ANYS SETMANA DEL 16 AL 20 DE MARÇ JO EM QUEDO A CASA !

PROPOSTA 1 EXPLICACIÓ DEL QUE PASSA: És important explicar als nins i nines d’una forma senzilla la situació que vivim amb el coronavirus i xerrar sobre tot això amb ells. Aquí teniu l’enllaç d’un conte en castellà que vos pot servir com exemple. Poden fer un dibuix del conte o també de coronavirus https://www.copmadrid.org/web/publicaciones/rosa-contra-el-virus-cuento -para-explicar-a-los-ninos-y-ninas-el-coronavirus-y-otros-posibles-virus

PROPOSTA 2 TOT SORTIRÀ BÉ: Aquesta activitat consisteix en fer un cartell per penjar a les finestres, balcons, façanes amb un llençol vell, paper gros, cartolina… amb retoladors, temperes, aquarel.les… L’objectiu és enviar un missatge d’optimisme i esperança.

PROPOSTA 3 EXPERIMENT: Aquest experiment senzill és un bon exemple per explicar la importància de fer-se les mans ben netes. https://www.antena3.com/noticias/ciencia/el-experimento-casero-para-que-losmas-pequenos-entiendan-la-importancia-de-lavarse-las-manos-contra-el_20200 3145e6cafed77b6810001a67193.html Podeu fer un video on ells expliquin com se renten les mans. Aquestes són les passes per un bon rentat de mans https://laopinionaustral.com.ar/como-lavarse-las-manos-con-el-metodo-del-felizcumpleanos-y-ahorrar-miles-de-pesos-al-sistema-sanitario/

 

PROGRAMACIÓ JO EM QUEDO A CASA, 4 ANYS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>