“Jo em quedo a casa”. Infantil 5 anys

JO EM QUEDO A CASA SETMANA DE DIA 16 A DIA 22

PROPOSTA 1 TOT ANIRÀ BÉ: Vos proposam que amb un llençol vell o un paper gros, faceu un cartell per penjar als vostres balcons o façanes, amb les lletres “TOT ANIRÀ BÉ” .

PROPOSTA 2. Vos proposam que mireu un conte de “Una mà de contes”. Després, poden escriure a un paper el títol del conte que han triat, i fer-ne un dibuix. Aquest és l’enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/

PROPOSTA 3. Aquesta proposta consisteix en fer un experiment molt senzill que és aclaridor pel que fa a la necessitat de fer-se les mans netes. https://www.antena3.com/noticias/ciencia/el-experimento-caseropara-que-los-mas-pequenos-entiendan-la-importancia-de-lavarse -las-manos-contra-el_202003145e6cafed77b6810001a67193.htm l

PROPOSTA 4 Aquesta proposta consisteix en fer una recepta de cuina, on el nins i nines participin activament: pesar els els ingredients, fer l’elaboració, controlar el temps de forn( si és el cas)… Després, si voleu, poden escriure els ingredients a un full, podeu fer una foto del resultat final i enviar-me-la, podeu fer un vídeo on ells i elles expliquin les passes que han seguit i enviar-me’l… Podeu enviar-m’ho per privat…

 

JO EM QUEDO A CASA SETMANA DE DIA 23 A DIA 29

PROPOSTA 1 Una proposta senzilla. Amagau un rellotge o temporitzador de cuina per dins la casa. Ells, escoltant el “Tic-tac”, l’hauran de trobar. Aquesta activitat treballa l’escolta activa i la concentració. poden escriure, si els fa ganes, on han trobat l’objecte.

PROPOSTA 2 Aquesta proposta consisteix en escriure una carta als padrins, amics, cosins… en definitiva, a algú a qui pel fet de no poder sortir de casa, no poden veure i troben a faltar. Cada infant ho ha de fer al seu nivell; alguns poden escriure una carta llarga, altres una paraula i un dibuix… el que vosaltres considereu.

PROPOSTA 3 Fem un experiment de tinta invisible. Aquí teniu un enllaç: http://labvirtual.iciq.es/expcas/tinta-invisible/

PROPOSTA 4 Aquesta és una proposta per treballar la motricitat fina: papiroflèxia. Els infants faran una o més figures de papiroflèxia. Vos deixo un enllaç on hi podeu trobar diverses propostes. En tornar a l’escola poden dur les seves creacions per compartir amb els demés. https://www.etapainfantil.com/papiroflexia-ninos-videos

JO EM QUEDO A CASA 5 anys     _JO EM QUEDO A CASA 5 anys 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>