Sessió d’skype amb Croàcia

Avui ha estat un dia molt especial. Aquests dies passats hem anat preparant amb els alumnes algunes activitats per a l’activitat d’avui- una més de les que hem anat fent des de l’inici de curs- del projecte europeu Erasmus + “Together to get there”. 
Des de la primera hora, tant alumnes com mestres, estàvem emocionats perquè havia arribat el moment de veuren’s a través de la sessió d’skype amb els mestres i alumnes de Croàcia!
Després d’algun petit contratemps de les noves tecnologies i del directe, hem aconseguit seguir el guió que ambdós països havíem preparat per aquesta trobada on line.
Alguns alumnes de 4t de primària han mostrat les fotografies dels costums nadalencs de Mallorca i les han explicades en anglès als nostres amics croates.
Després ells ens han mostrat també la seva presentació sobre aquesta mateixa temàtica.
A continuació hem cantat la nostra nadala en català, després ells l’han cantada en croata i finalment tots junts hem cantat i ballat “Jingle Bells Rock” per a acomiadar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>