Together to get There. Erasmus+ Visita d’ensenyament-aprenentatge a Croàcia

Durant aquest curs escolar s’ha aprovat el projecte europeu “Together to get there”.  Té una durada de 2 anys i està co-financiat amb fons europeu.  

A dintre aquest projecte hi estan implicades escoles de diversos països: Itàlia, Grècia, Xipre, Croàcia, Espanya i Finlàndia, que és el país coordinador. La temàtica del projecte “Together to get There” és la cura pel medi ambient. Durant aquest curs escolar ens centrarem en el paisatge i en l’aigua. L’any vinent el projecte es centrarà en l’aire i la Terra. 

Els projectes amb centres europeus ens acosta i ens agermana. Fa prendre consciència a mestres, alumnes i pares de que som ciutadans europeus. Compartim experiències, aprenem els uns dels altres damunt els fets culturals més importants de cada país, a la vegada que milloram la llengua anglesa i l’ús de les TIC.

El primer viatge d’ensenyament-aprenentatge d’aquest projecte és a Osijek, segona ciutat important de Croàcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>