Viatge d’Estudis (dia 2)

Hola famílies,
Avui ha estat un dia magnífic.
Al matí hem fet l’activitat de “Món vertical” (iniciació a l’escalada). Tots i totes hem gaudit amb les altures. Primer activitats/jocs en horizontal i la segona part en vertical. Hem estat grans valents i valentes per aconseguir pujar ben amunt.
Tot seguit hem anat a la piscina i/o jocs amb pilota.
Al migdia hem recuperat forces al dinar; cal dir que fou ben bo.
L’horabaixa hem fet l’activitat “Equilibra’t”: ens han oferit tot un conjunt de material per fomentar la nostra habilitat fent equilibris. Ens hem sorprès molt de tot allò que hem arribat a fer. La darrera part, i no menys divertida, hem conduit un hoverboard amb cadira. Al principi un poc de tast i primeres sensacions, per després fer competicions fins que hem esgotat les bateries.
No vos penseu que les nostres, encara ens queda la desitjada discoteca!!!