CIRCULAR: Les Verges i començam els Tallers

Benvolgudes famílies,
el proper divendres 21 d’octubre, celebrarem el “Dia de les Verges”. Com cada any, la nostra APIMA farà una bunyolada. Des de l’escola hem preparat serenates per cantar tots plegats i també veure de primera mà com es fan els bunyols. Volem agrair que l’APIMA vulgui acostar aquesta tradició tan nostra, en especial a les famílies que participen en l’elaboració dels bunyols. Si ho trobau oportú, el berenar dels nins i nines pot ser més lleuger.
Us volem informar de les activitats que duim a terme al nostre centre: a Infantil, a més dels ambients diaris, oferim diferents tallers internivell relacionats amb cuina, contacontes, jocs lingüístics, jocs populars i altres, segons les necessitats dels alumnes.
A Primària, aquesta setmana es posaran en marxa els tallers internivells. Els tallers que hem preparat són: art, jocs matemàtics, jocs lingüístics en català, castellà i anglès (al tercer cicle), pensament computacional (programació, robòtica) i experimentació.
L’escola ha fet una llarga feina d’organització i coordinació per a poder impartir aquests tallers, que es realitzen dos dies a la setmana. L’objectiu és clar: crear una sèrie de situacions on els seus aprenentatges siguin significatius, vivencials i profunds. Els alumnes experimenten, interpreten i analitzen… en definitiva, aprenen de forma
multidisciplinar. Cada taller serà impartit per un mestre/a i hi participaran de 10 a 12 alumnes per grup, en el que estan mesclats alumnes de 1r i 2n, 3r i 4t, 5è i 6è.
Aprofitam per recordar que a la pàgina web del centre: www.ceipmestreperegarau.com podeu trobar informació diversa del centre: activitats duites a terme, calendari escolar, contacte, menú de menjador, etc.
Us convidam a visitar-la!
Molt cordialment
L’equip directiu