Ja tenim areners!!!

Quina bona jornada de feina hem fet avui durant les primeres hores del dia. Una sèrie de mestres amb la inestimable ajuda dels alumnes de sisè, ens hem posat mans a l’obra i hem deixat ben “curros” els nostres areners. Tot dos acondicionats i fins i tot un ple d’arena. L’altre ja decidirem de quin material pot ser interessant, potser podeu donar idees!!!

Allò primer que hem fet ha estat posar una petita capa de grava al fons dels areners, juntament amb una tela semipermeable damunt, per tenir un petit desaigüe i evitar les humitats. Ho hem fet amb un tragí continuu de sacs de grava, grapant la tela a la fusta i acabant les juntes amb cinta americana…tot molt professional!

Una vegada acabada la primera fase hem passat a la segona: tornam a traginar sacs cap a l’arener, aquesta vegada d’arena. Els nostres alumnes han fet una feinada i han quedat molt satisfets. Enhorabona!!! Fins i tot han aprofitat per fer grups i fer un rentat de cara a la cuineta, o preparar la presentació de la festa de Fi de Curs.

Però per tenir uns bons areners encara ens quedava una darrera passa: preparar un sistema per tapar-los i evitar aigua de pluja, moixos, etc. I ho hem fet amb unes lones atornillades als areners i uns tubs de pvc per fer de pes i recollidor.

A les imatges podeu veure el resultat. Nosaltres hem quedat ben satisfets!