Visita Erasmus. 1r dia: welcome!

Avui ha estat el primer dia de la visita al nostre centre de les escoles del projecte Erasmus “Together to get there”. Un total de 24 mestres de països com Finlàndia, Croàcia, Itàlia, Grècia o Xipre han pogut gaudir d’una rebuda espectacular que ha comptat per exemple, amb cançons i ball de la Balanguera a càrrec dels nostres alumnes, “sonades” de tamborinos, flabiols i xeremies; i fins i tot, la visita dels dimonis de Son Macià.  Tots els assistents han quedat molt satisfets i sorpresos de la nostra escola petita gran escola i del seu meravellós entorn.

Els alumnes de sisè han fet una presentació de la nostra escola en anglès. Els donam l’enhorabona per tota la feina que han fet durant aquest curs. 

Posteriorment ha estat el moment en què els mestres europeus han visitat cada una de les classes per a presentar-se i explicar als nostres alumnes la seva procedència; amb presentacions i vídeos diversos.

Atenció a les activitats que hem preparat per a que els nostres companys de projecte puguin conèixer un poc més de la nostra cultura i costums: una visita a les bodegues de Son Vell i una paella a la nostra escola! Per a totes dues no podem més que donar les gràcies a en Toni de Son Vell, i en Miquel “Molinet” i família, per la seva aportació a cada una de les activitats. Al primer per la seva simpatia i donar a conèixer el món del vi i diversos productes ecològics; i al segon per fer les nostres delícies amb una exquisita paella.

A l’horabaixa, la visita cultural, ha tengut com a protagonista les famosíssimes Coves del Drac, i tot sigui dit, als de la terra també ens ha tornat deixar amb la boca oberta.

Esperam que la resta de dies sigui tan emocionant i intensa com aquesta jornada. Vos informarem.