Fantàstica jornada familiar!!! (Vídeo)

GRÀCIES FAMÍLIES, ALUMNES I MESTRES

La jornada de feina per a la millora dels nostres espais exteriors ha estat un èxit total. Més de 50 persones entre pares, mares, alumnes i mestres vàrem participar dissabte en la iniciativa, que entre d’altres, va fer possible la construcció de jardineres, tipis, casetes, circuit d’equilibri, millora de la cuineta, taula circular amb seients, sembra d’arbres i plantes.
Felicitam a tota la comunitat educativa per aquesta demostració de cooperació, treball en equip i compromís amb la nostra escola.

Quina gran jornada vàrem viure, de germanor i d’esforç per a arribar a tenir els  espais exteriors el més atractius i útils possibles per als nostres fills/filles/alumnes. Moltes gràcies a tots i totes les que vareu col·laborar!

A continuació vos deixam una sèrie d’imatges.