8 de març: Cursa solidària “PEL DRET A SER NINA”

Benvolgudes famílies, el proper dimarts 8 de març, aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Dona, volem dur a terme al nostre centre una “Cursa Solidària PEL DRET A SER NINA”.

Amb la col·laboració de Save de Children, que ens aporta dorsals i diplomes, volem organitzar unes senzilles curses a la nostra escola amb la finalitat de poder recaudar doblers que seran enviats posteriorment per intentar posar fi als matrimonis forçats infantils, la violència de gènere que pateixen les nines a Nigèria i defensar el seu dret a l’educació. Podeu trobar molta informació a la web de l’ONG Save The Children: https://www.savethechildren.es/ser-nina-coles

Podeu anar duent fins al dia de l’esdeveniment, les vostres aportacions econòmiques voluntàries, al tutor/a del vostre fill/a. Tots els nostres alumnes disposaran del dorsal oficial per a la cursa, i també rebran el diploma acreditatiu de la seva participació.

Esperam que sigui una altra jornada diferent, entretinguda i amb un clar missatge per als nostres alumnes. Per a tal objectiu durant les curses podrem gaudir de música, balls…i qui vulgui venir amb complements divertits (perruques, capells, cintes…) ho podrà fer. Pensau que el color representatiu d’aquesta jornada és el lila.