Sisè. Un final d’etapa “original”

El final de curs ha estat un tant especial i més encara per alumnes com ara els de sisè que acaben una etapa i no han pogut dur a terme aquelles activitats que se solen fer per a celebrar-ho. Per a tal motiu la nostra escola va organitzar un petit esdeveniment amb un paratge fantàstic, Cala Domingos, i intentant respectar totes aquelles normes sanitàries aconsellades, per fer un homenatge a aquests nins i nines de sisè curs.

Un poc de música, un intent de ball, unes orles divertides, un poc de berenar…varen fer les delícies del alumnes i les seves famílies; i com no dels mestres assistents, entre ells la seva tutora Maria Àngels, que les ha tengut a quatre dels sis anys de Primària.

Enhorabona a totes i tots, i molta sort per al futur!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>