Infantil 4 anys. Proposta 12, 8-12 juny

El petit arquitecte: amb unes capses de sabates, de cartró, trossos de tela, pinces de fusta d’estendre la roba, palletes, pals de gelat, materials reciclats de diversos tipus deixa que la creativitat del nin i la nina es posi en marxa. Han de fer un projecte : una casa de nines, un cotxe, un robot, una granja, un castell medieval… Qualsevol creació és possible gràcies a la seva imaginació i l’assessorament de l’adult. Després poden decorar el seu projecte pegant, tallant, pintant amb retoladors o aquarel·les

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>