Educació Física. Recomanacions, fase 2, més propostes…

Hola a tots i totes! Ja s’acosta la fi del curs i per sort, de l’estat d’alarma. De totes formes crec que convé tenir en compte que han canviat coses des de que no podíem sortir de ca nostra. Ara, a la fase 2, se suprimeixen les limitacions per les sortides dels nins i nines a fer esport. Hi ha recomanacions interessants a seguir.

Teniu en compte que les temperatures han canviat i pujat molt, així com la força del sol. Les recomanacions més importants fan referència a intentar evitar la pràctica de l’exercici físic a les hores de més producció solar. Se recomanen les primeres i darreres hores del dia; sobretot per a joves practicants.

També és recomanable la contínua hidratació (beure aigua) per compensar l’augment de pèrdua de líquid amb l’exercici. I com no tot un ritual necessari posterior a l ‘activitat com ara la “tornada a la calma” mitjançant estiraments, relaxació…i la neteja personal.

A continuació sumam una sèrie de propostes més per a que faceu si vos fa ganes. Pensau que la funció de l’Educació Físca durant aquest confinament i darrer tram del curs ha estat simplement intentar ajurdar-vos a passar el temps en família i amb exercici (segurament hi ha hagut famílies que no ho han hagut de menester). L’avaluació per al tercer trimestre per a la nostra assignatura, com no podia ser d’una altra forma, se farà tenint en compte la feina feta al primer i segon trimestre. No obstant, estarem encantats de veure els vostres enregistraments si els voleu enviar (cesarsanchez@ceipmestreperegarau.com) com ja ho han fet diverses famílies.

Recull de jocs motrius que podem fer a casa:
– Terra, mar i aire: Terra ( ens quedem al mateix lloc on som ) Mar ( saltem a l’altra banda d’on som ) Aire saltem amunt i piquem de mans.
– Simó diu…: Les coses que digui en Simó les haurem de fer…per exemple…Simó diu que saltem ( haurem de saltar) però si diu…Diu que saltem ( com no ho ha dit en Simó no ho hem de fer ).
– Fet i amagar: Un la para i els altres s’amaguen amb l’objectiu de no ser descoberts.
– Qui és qui?: Amb els ulls tapats haurem d’esbrinar qui és qui.
– 1, 2,3 pica paret: Avancem lentament i quan el que para es gira després de pica 1,2,3 pica paret, ens quedem congelats com a estàtues. Si ens descobreix movent-nos, hem de tornar a començar des de l’inici.
– El joc dels embolics ( Twister o similar, també podem crear-lo nosaltres )
– Dibuixem a l’esquena i endevinem
– Estàtues musicals: mentre soni la música ballarem. Quan pari ens quedarem congelats com a estàtues.

En els següents enllaços trobareu diferents propostes de vídeos amb activitats per fer.

Exercicis d’activació individual:

  • Rutina d’exercicis:

Intensitat suau

Intensitat moderada

Intensitat alta

Tabata ( sèries repetitives d’exercicis musculars):

Exercicis d’activació del cos:

Treball cardiovascular amb música africana:

Ioga per a nens/es:

Altres:

Esper que tot vagi bé ara i durant la fi del curs que tenim per davant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>