Sisè de Primària. Tasques 25 de maig.

Català

1. Lectures del llibre Aprendre a comprendre tema 12 pàg. 76 a 81 “Tyranosaurus”
2. Fitxa 1 Adjectius per descriure (vos pas la fotocòpia de la fitxa), s’ha de fer al quadern.
3. Fitxa 2 Creació d’un relat a partir d’una fotografia a escollir. Ús d’adjectius. S’ha de fer al quadern.

Matemàtiques

1. Pàgines llibre matemàtiques 21, 22, 16. Per fer la 21 (escales:plànols i mapes ) heu de mirar la fitxa teoria per recordar el què es va explicar a la classe , la trobareu en aquest mateix fitxer més avall.
2. Fitxes que vos adjunto una fitxa amb la teoria d’escales: plànols i mapes, més uns exercicis que s’han de fer al quadern. Si no podeu imprimir aquesta fitxa no podreu fer l’exercici 2 (idò s’ha de mesurar el plànol del parc infantil. En aquest cas que vos sigui imposible
imprimir-la no fa falta fer aquest exercici. També vos adjunto una altra fitxa de problemes (també per fer al quadern). Per favor mirau que ho pugui llegir bé si és fet en llapis.

Castellà

1. ¿Qué sabes de Julio Verne? En la lectura del submarino Peral (relato histórico) había una pregunta relacionada con este escritor famoso universalmente llamado Julio Verne. Algunos de ustedes hicieron una búsqueda de información al respecto. Les adjunto 2 fichas relacionadas con este escritor. La primera lleva como título ¿Qué sabes de Julio Verne?
La segunda el título es “¿Qué pasó con el globo? Las respuestas y especialmente el relato tiene que hacerse en el cuaderno.
2. También hay una ficha de siglas y abreviaturas. Las respuestas se tienen que hacer en el cuaderno en bolígrafo.
3. La lectura del libro lectoplanet Tarea 11 -El reportaje “La costa catalana, lugar de paso de ballenas y delfines en busca de comida” pág 144 a 149.

Ciències

Aquí vos deixo dos fulls d’activitats del tema “Població i Economia a Espanya i Europa” que ja heu tengut temps de mirar-vos un poquet. Les podeu anar fent i entregant-les. Si podeu anau entregant també les anteriors per a que no se vos vagi acumulant tasca per al fi de curs.

Fotos

Com que s’acosta la fi del curs i el vostre pas per la nostra escola anem a elaborar un document per a que sigui un record d’aquesta etapa. Enguany haureu de fer dues fotos:

  1. Tipus foto carnet amb un fons blanc i roba NO blanca. Ben arreglats i contents. No ajusteu només a la cara, jo ja retallaré.
  2. Estil lliure i divertida, a la que se vos vegi amb una situació típica del confinament: amb auriculars, amb una tablet, davant ordinador, al sofà, cuinant… pensau que allò important és veure la cara i no massa enfora (cos sencer com a màxim).

Aquestes fotos me les podeu enviar (sense reduir ni passades per whatsapp) al correu cesarsanchez@ceipmestreperegarau.com. Si vos pareix posam el que queda de maig com a període per enviar-me les dues fotos.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>