Informació fase 2. COVID-19

Estimades famílies,

Us comunicam que al següent enllaç trobareu el BOIB de 25 de maig de 2020 on s’aprova el protocol per a la fase 2 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de les Illes Balears. Les mesures que s’hi especifiquen són efectives a partir de dia 27 de maig.

No es reprendran amb caràcter general les activitats educatives presencials a educació infantil, l’educació primària, l’educació especial. l’ESO, batxillerat, FP ni els ensenyaments de règim especial fins al curs 2020-21.

No obstant això, abans de la finalització del curs 2019-2020, en relació a les distintes etapes educatives, es podran posar en marxa activitats puntuals de manera presencial en els centres educatius, en el marc de l’establert en el Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, si les condicions sanitàries ho permeten. Es podran realitzar tutories d’orientació o de matèria per a l’alumnat de sisè curs de forma presencial, amb cita prèvia, individuals o en grups de màxim 5 alumnes, amb una antelació mínima de 24 hores. Les famílies, alumnes i professors podran sol·licitar les tutories a la direcció del centre. Es donarà preferència a l’alumnat que hagi patit una situació d’especial dificultat durant el període de suspensió de les activitats presencials.

Així mateix, us enviam els documents d’informació sobre el procés de desescalada durant les fases 2 i 3, que des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ens han fet arribar per a la seva difusió.
Els documents són: 
 
Esperant que prest ens tornem retrobar al centre, us saludam atentament.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>