Sisè. Feines 5-21 maig.

(Actualitzat a 6 de maig!)

BON DIA a tots!!, desig que estigueu molt bé. Vos pas tasca nova en data de 5 de maig.
Per fer aquesta nova tasca teniu fins dia 21 de maig.
Primer de tot vos volia dir que les pàgines de matemàtiques que ja heu fet 3,5,6,7,8 , més els exercicis fets al quadern de les fotocòpies que vos vaig donar (on hi havia la teoria per fer aquestes pàgines, i on també hi havia uns exercicis) m’ho heu de passar per foto , aquesta vegada no vos
passaré les solucions fins que no tengui els vostres treballs. Els alumnes que ja m’ho han entregat no s’ha de tornar entregar.
De castellà també vull que me passeu per foto les pàgines del llibre de castellà del còmic, que ja heu fet. AQUESTA ENTREGA S’HA DE FER COM A MÀXIM DIVENDRES 8 DE MAIG.
Per favor quan és feina feta al quadern pensau a posar el número de la pàgina o el títol de la pàgina.
Vos adjunto per àrees la feina .
UNA ABRAÇADA!!

 

Matemàtiques

Pels nins-es que encara no ho han entregat :
Passar-me les pàgines del llibre que ja estan fetes 3,5,6,7,8 i els exercicis que hi ha davall de la teoria que vos vaig passar de suma i resta de decimals, multiplicació de decimals i aproximacions i estimacions. Feis una foto a les pàgines. S'ha de penjar al classroom , o per correu electrónic.
Teniu fins dia 8 de maig per fer l’entrega.

FEINA NOVA EN DATA DE 5 DE MAIG PER FER AL LLIBRE I AL QUADERN
Primer mirar els tutorials per refrescar les divisions amb decimals!!!!!! i també les fitxes de la teoria que vos adjunt.
Exercicis llibret matemàtiques pàg10,11,12,13 , més les fitxes de teoria i els exercicis que hi ha a les fitxes.(vos ho adjunt , són 5 fitxes, les trobareu en aquest document aquí més avall.
TUTORIAL PER DIVISIONS AMB NOMBRES DECIMALS
https://www.youtube.com/watch?v=ZUET4xf5Zg4#action=share

Divisions Decimals

Feines Voluntàries Matemàtiques

Català/Art

català 5 de maig

català-art còmic

català-art còmic activitat 1

català-art còmic 2a activitat

Castellà

Tarea castellano 5 de mayo

Ciències

Hola nines i nins!
Veureu que vos he posat un altre tema per començar a fer feina. No vos preocupeu gens que no vos pos data d’entrega. Vull que vos aneu planificant segons les vostres possibilitats. Jo vos ho aniré corregint així com ho entregueu (pensau que millor si és al classroom). Això sí, anau fent i entregant els temes anteriors, que no s’acumuli molta cosa.

Aquí teniu el nou tema per fer un poquet de feina. Agafau cada una de les fitxes, llegiu i emprau la tècnica que vos agradi més (subratllat, esquema…), per extreure les idees més importants. D’aquesta feina no fa falta fer entrega. Més endavant vos afegiré unes activitats que sí s’hauran d’entregar i podré veure si heu llegit el tema. Planificau-vos i mirau de tenir-ho fet en 10-12 dies aproximadament si és possible.

 

 

 

 

 

 

Anglès: Recordau que heu de visitar el bloc https://merysblog1.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>