El museu és més viu que mai (a 4t)

Aquest trimestre els alumnes de 4t hem començat un tema d’història sobre l’època medieval islàmica. Simultàniament, cada alumne ha realitzat un diorama o capsa temàtica.

La temàtica del diorama era lliure i s’havia d’inspirar amb els aprenentatges de les classes d’història. Hem parlat de diferents coses d’aquesta època: de com eren les ciutats, de com eren els pobles, de com era foravila, de com era la societat, de com vivien, de com s’alimentaven, de com vestien, de la seva llengua, dels oficis, dels topònims i dels antropònims d’origen àrab.

Amb tota aquesta informació cada alumne ha escollit la temàtica i l’ha representada a la capsa sobre els continguts apresos sobre aquesta època medieval islàmica.

Des del primer moment hem estat en contacte amb el Museu d’Història de Manacor, que sempre ens ha donat el seu suport i ens ha ofert ser els protagonistes d’una exposició a una de les seves sales. 

Malauradament, degut a la situació que vivim, això no ha pogut ser… però tenim una molt bona notícia!!!

Aquest dimecres dia 8 d’abril des del Museu es farà una difusió via Facebook, Instagram i Twitter!!! On vosaltres i tothom que vulgui, podrà veure aquesta gran feina feta pels nostres alumnes de quart del CEIP Mestre Pere Garau!

ENHORABONA PER LA VOSTRA BONA FEINA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>