PROGRAMACIÓ CLASSE DE 4 ANYS SETMANA 3: DEL 30 DE MARÇ AL 3 D’ABRIL

JO EM QUEDO A CASA!

PROPOSTA 1 Treballarem la motricitat fina amb flors de cartró i llana. Hem de retallar unes flors en cartró (això millor que ho facin els adults), els nins i nines han de passar la llana com més els vingui de gust.

PROPOSTA 2 Experiment: Flor de paper que floreix. https://www.pequeocio.com/experimentos-para-ninos-flores-papel-flor ecen/

PROPOSTA 3 Per treballar les quantitats i els nombres de forma manipulativa podem fer una activitat semblant a la de sa foto. A un paper o cartolina, els adults heu d’escriure números a la part d’abaix amb una línea vertical ( pensau que cada infant és diferent per això alguns poden treballar del número 1 al 5, altres del 5 al 10 i alguns fins i tot més…) Es tracta de posar a damunt la línea tants d’objectes com marca el número, poden posar botons, llenties, ciurons, pedretes… O fins i tot, els més feners, poden fer formes ells mateixos com les de sa foto de corets, floretes, rotlos…

PROPOSTA 4 Als nins i nines de la classe els agrada molt fer massatges, cercau un moment de tranquil·litat per alliberar estrès i nervis tota la família. Podeu fer-ho així com vulgueu, espelmes, música suau, amb una pilota petita, amb les mans… Vos deixo una proposta que tal vegada ja coneixeu. https://www.youtube.com/watch?v=2RaUhbr7Jms

PROGRAMACIÓ CLASSE DE 4 ANYSSETMANA 3: DEL 30 DE MARÇ AL 3 D’ABRIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>