Info vulnerables

Benvolgudes famílies, vivim una situació d’emergència sobrevinguda i excepcional, a la qual ens hem d’adaptar i superar tots. Volem posar al vostre abast totes les informacions, mesures i suports per tal d’ajudar a aquelles famílies que puguin estar passant una situació difícil i necessitin ajuda. A continuació teniu 3 vies diferents:

● Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor: Per motius de la situació excepcional del Covid-19, els Serveis Socials Comunitaris Bàsics de l’Ajuntament de Manacor passam a atendre via telefònica mitjançant els següents telèfons: SERVEI ATENCIÓ DEPENDÈNCIA 617856687 SERVEI MUNICIPAL ATENCIÓ VÍCTIMES VIOLÈNCIA DE GÈNERE 667073047 ZONA COSTANERA 617856756 ALTRES CONSULTES 617856762 HORARI: DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 A 14:00 HORES.

● Consell de Mallorca: emergència social

● CEIP Mestre Pere Garau: ho poder fer de dues maneres.

– Posau-vos en contacte amb el vostre tutor/a

– Enviau-nos un correu electrònic a: ceipmestreperegarau@educaib.eu

Equip directiu del CEIP Mestre Pere Garau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>