Feines Sisè I

Vos passo de català uns enllaços on podreu trobar activitats de llengua catalana de repàs de conceptes que hem treballat aquests darrers dies i que vos convendria practicar.:accentuació, verbs, ús de g,j,tj,tg, ix, tx. Deixau també temps per fer tot allò que vos agrada fer. Quan un fa el que realment l’hi apassiona els dies són més lluminosos , i un-a es troba millor amb sí mateix/a. Au idò, desitjam prest poguem tornar a la normalitat .

https://clic.xtec.cat/projects/accents/jclic.js/index.html

 
De l’assignatura de Socials i Naturals, igualment cada dos dies aproximadament, agafau una de les fotocòpies que vos vaig donar i llegiu-la. Subratllau allò que trobau més important i feis aquella activitat que vos faci més ganes, com ara esquemes, recerques a internet…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>