Educació Física a casa i en família!

Totes i tots som conscients de la importància del desenvolupament psicomotriu i l’activitat a nivell físic i mental, però en casos excepcionals com aquests als que ens trobam, agafa encara una relevància màxima ja que ens pot aportar coses tan importants com ara una acció desestressant i com no ENTRETENIMENT.  I podríem aprofitam una en principi situació desfavorable per dedicar més temps a la família i fermar més fort els nostres llaços. Com? Jugant!!!

Des del departament d’Educació Física vos recomanam que cada dia dediqueu temps a jugar en família, no només per seguir amb l’assignatura a casa, sino que també per tot el dit abans.

A continuació anirem afegint idees, vídeos, recursos i demés coses que ens puguin ajudar:

  1. Teatre (d’ombres). No només la posada en pràctica de l’obra, també elaboració de figures de cartró juntament amb una llanterna vos tendrà ben entretinguts.
  2. Gravar un peli. Pensa una idea, tria els personatges i gravau una escena, anunci, sketch…
  3. Jugar a volei amb un globus. Amb poc espai se pot aconseguir passar una bona estona.
  4. Jugau a gestes o pel·lícules.
  5. Inventau una coreografia. Triau una música i ja està. També podeu accedir a https://www.youtube.com/watch?v=kIqNq89a5yM i seguir les del “Just Dance”.
  6. Ioga. Segons quins moments pot ser més que recomanable per a nins i no tan nins: https://www.youtube.com/watch?v=MI1S5rM0ou0
  7. Festa amb música. Ballar i seguir ritmes és una cosa que feim sovint a l’escola i els agrada molt a tots els nins i nines.
  8. Circuit al passadís. Qualsevol part de la casa i amb tot tipus de materials podem muntar un circuit per fer amb les nostres juguetes, com ara cotxes, pilotes, xapes…
  9. Llançar avions de paper. Qui llança més enfora? Qui vola més temps?
  10. Jugam a amagar. Ens podem amagar nosaltres o un objecte que pugui fer renou (mòbil?).

Les cerques a internet sempre ens podran aportar idees que s’adaptin a les nostres possibilitats d’espai, material, etc. : https://www.youtube.com/results?sp=mAEB&search_query=juegos+ni%C3%B1os+casa (per exemple)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>