Programa de llegim i escrivim en parelles

Dues mestres del centre (Na Margalida Florit i na Ma Àngels Albons) han anat al CEIP Escola Nova de Porreres a fer un intercanvi entre els mestres participants de la formació de “LLegim i escrivim en parella”.

Dins el programa de «Llegim i escrivim en parella» els mestres es comprometen a fer un intercanvi de visites a altres centres que també apliquen aquest programa. D’aquesta manera, a més de formar-se en aquesta metodologia, s’enriqueixen de les experiències i reflexions de diferents professionals. L’objectiu del programa és la millora del procés de lectoescriptura dels nostres alumnes, és a dir, que els nostres alumnes llegeixin i escriguin millor.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>