Visita a la fundació Antoni M. Alcover.

Els alumnes de 5è hem anat a la Fundació Antoni M. Alcover a veure l’actuació “N’Alcover i les 3 penyores”. Una obra de teatre en forma de rondalla. Ens ha ajudat a conèixer la vida i obra de n’Antoni Mossèn Alcover d’una manera molt entretinguda i divertida.

La segona part de la sortida ha estat “Coneix l’Ajuntament”. Hem pogut conèixer la història dels edificis i hem pogut ser regidors i batles per un moment. Finalment, ens havien preparat una sorpresa. El batle ens ha rebut i ens ha convidat al seu despatx. Hem gaudit d’ un temps de conversa proper i distès, per a fer-li preguntes.

Nins i nines de cinquè curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>