Sortida al Parc Natural de la Península de LLevant

Aquest dijous, el Cicle d’Educació Infantil, vàrem fer una sortida al Parc Natural de la Península de LLevant. Vàrem trobar molt bon dia i férem activitats que ens agradaren molt. Vàrem anar escoltar el cant dels ocells i vérem capses de nius i menjadores per a ells . Després ens varen dur a un lloc on hi havia moltes plantes , unes aromàtiques i altres que no ho eren, com ara la Lavanda, l’Estepa Joana, la Camamilla , el Romaní, el Cirerer de Betlem… i férem un planter que hem de regar cada dia. També vàrem anar a fer una caminadeta i passàrem pel torrent dels Cocons. Per acabar. ens varen donar unes lupes i vàrem poder mirar animalons, minerals, cargols… Va ser una sortida molt agradable, on també vam aprofitar per veure els ametllers florits.

Mestres d’Infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>