Dijous 26 de novembre els alumnes de primer, segon i tercer de primària hem fet la sortida d’aquest trimestre a Sa Mola.

Tot i el vent, ha estat un dia ben aprofitat. Hem fet una caminada pels indrets del poble, hem gaudit del paisatge, de la simpatia de les mares que ens han pogut acompanyar i de na Chloe, la nostra auxiliar lingüística.

En arribar a la Mola hem observat l’exposició artística feta pels alumnes de quart, cinquè i sisè que feren el dia anterior, acompanyada de l’explicació de na Sandrine que ens ha ajudat a interpretar les obres inspirades amb la tècnica de Land Art.

Als nostres alumnes els ha agradat molt jugar a joc simbòlic lliure amb troncs, pedres, branques i tot allò que han trobat, en aquest espai natural. Després de berenar hem realitzat “jocs dels sentits” que les mestres d’aquest cicle hem preparat amb antelació.

Durant tota la sortida els alumnes han recollit elements naturals per fer la decoració de Nadal i també fer escultures inspirades en Dubanci. Visitau aquesta pàgina si voleu descobrir els Acorn elves o “elfs de gla” que hi ha a molts boscs.

Volem agrair als propietaris de Sa Mola que ens deixassin passar aquest matí a aquest lloc tan meravellós i amb tanta història. Agrair també a na Chloe i a les mares acompanyants el seu temps. Esperam amb il·lusió poder prest tornar a organitzar una sortida tan polida com aquesta.

Aquesta sortida, feta dins l’entorn natural proper al centre, s’emmarca també dins el projecte europeu Erasmus + KA229 “Together to Get There (2019-2022), on un dels objectius fonamentals és la cura pel medi ambient.

Equip docent del primer cicle.

Aneu a la barra d'eines