Circular Escola. 20/02/17 RUETA

Manacor, 20 de febrer de 2017

Benvolguts pares i mares:

S’ acosten els Darrers Dies i la festa de Carnaval. Enguany, i pel fet que pròximament farem una sortida a veure el Circ Bover, la temàtica de la disfressa envoltarà el món del Circ.

Dijous, dia 23 de febrer, farem la rueta. Com ja hem anat dient cada vegada que celebram una festa, la situació d'enguany condiciona l'organització i ubicació de les diferents activitats. Per celebrar les disfresses, necessità

vem assegurar-nos de què podríem disposar d'un lloc a cobri per si plou..., i el Consell Escolar de la nostra escola, ha trobat adient tornar fer l'activitat a Cales de Mallorca, on podem disposar d'un centre cívic gran i amb porxada. Aquest dia, com molts sabeu, les famílies col·laboren aportant el berenar. Ho repartirem de la següent manera:

 Els alumnes d'Educ Infantil, i els de 1r i 2n de primària, duran un plat salat. Ex: pizza, entrepans, sandvitxos, coca salada...

 Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària, duran un plat dolç. Ex: coca dolça, entrepans de crema de xocolata, senyorets, ensaïmada, galetes dolces... Vos demanam que no dugueu pastisseria industrial i que opteu per menjar saludable...

Les famílies que tengueu més d'un fill escolaritzat, només heu de dur un plat, i en cas de tenir un infant al grup de salat, i un altre al de dolç, val més que dugueu salat. Els pares i mares que podeu venir a Cales a veure la festa, podeu dur el menjar directament al centre cívic a les 10'30h. Per als que no podreu ser-hi, ho farem de la següent manera per tal que els nins no hagin de traginar el menjar d'un lloc a l'altre amb el bus.

 Els de Cales podeu dur el menjar al centre cívic a les 8'30. Allà hi haurà una mare que el recollirà.

 Els de Son Macià, el podeu dur a l'aturada del bus a les 8'30. També hi haurà una mare (Catalina Febrer) que el recollirà.

 A l'Ies Manacor, a les 9'00h, també hi haurà una altra mare ( Ma Antònia Guardiola) que recollirà el menjar dels nins i nines de Manacor. De totes maneres, vos demanam que la millor opció, si podeu, és dur-lo directament al centre cívic de Cales a partir de les 10'30h.

L'organització serà la següent: tots els alumnes vendran a les 9'00h a l'Institut com cada dia. Una vegada a l'escola, es disfressaran , i a les 10'30 partirem tots ( mestres i alumnes) cap a Cales; en arribar, farem una petita desfilada fins al centre cívic. Una vegada allà, berenarem com cada any del que haureu aportat les famílies. En haver berenat, tendrem l'actuació del grup Neorural. 

Està previst que a les 13'30 els busos parteixin cap a Manacor i cap a Son Macià per a tornar els nins que no se n'hauran anat amb la seva família. Els nins i nines que tendran qualque familiar a la festa, podran anar-se'n a les 13'30 prèvia notificació als tutors. En cap cas podeu endur-vos-en els vostres fills abans de les 13'30, ja que consideram que és una activitat lectiva i com a tal l'hem de tractar.

Els pares i mares que ens volgueu acompanyar a fer la desfilada, hi estau convidats; si voleu, i per fer més festa, podeu anar disfressats seguint la temàtica del circ.

L’ A.P.I.M.A. de l’ escola aportarà les begudes, els torcaboques, els plats i els tassons de plàstic. Esperem la vostra participació i la vostra assistència.

Atentament, l’ equip de mestres.

 

 

 

 

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!