Circular Escola. 12/02/17 NOTA PREMSA ERASMUS+

Benvolguda familia que formes part  de la comunitat educativa del Ceip Mestre Pere Garau. T'envio aquest comunicat de prensa, que es el mateix que hem enviat als medis de comunicació locals i autonòmics.

Tot l'equip docent estem molt engrescats amb aquesta acció estratègica que volem que es convertesqui amb una història d'èxit.

Tota participació es bona, si teniu idees d'activitas que poguem fer plegats no dubteu a compartir-les amb nosaltres.

El CEIP Mestre Pere Garau de Son Macià (Manacor) al programa Erasmus +

El passat 7 i 8 de febrer tengué lloc la visita de mestres de Romania i Turquia dins el projecte europeu "Stronger Together" que tendrà una durada de 2 anys. 

Aquest programa té com a objectius fonamentals apropar totes les famílies a l'escola, sigui quina sigui la seva procedència, i millorar la cohesió de tota la comunitat educativa dels tres països implicats.
Una de les claus es dur endavant dinàmiques cooperatives,emprant les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) per tal de dur a terme la mateixa tasca al mateix temps a països diferents.
Per altra banda, es pretén  internacionalitzar  l'alumnat apropant-los a la realitat europea i desenvolupar així una identitat com a ciutadans europeus.

(Peu del Logo) Logo seleccionat per el projecte Erasmus+ dentre els participants dels 4 centres realitzat per l'alumna Tonina Sansó Pascual de cinquè del CEIP Mestre Pere Garau

.

AT: Jaume Adrover Nadal.

Director del Ceip Mestre Pere Garau.

 

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!