Circular Apima. 24/01/17 SORTIDA SANT SALVADOR

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, dia 12 de febrer l’Apima organitza una sortida a Sant Salvador de Felanitx. La idea és que la gent pugui triar com vol pujar allà dalt: a peu de Son Macià (són unes 3-4 hores), a peu de Sa Creu (1 hora i mitja, més o menys), en bicicleta, en cotxe..., i que ens trobem tots a dalt. Demanam que a les 12h,com a màxim, tothom hagi arribat, però com més prest arribeu, més podrem aprofitar el temps per a què els nins juguin.

Els cuiners seran a les cuines preparant la paella, i agrairíem que donàssiu una mà per posar les taules. A les 13h dinarem, hi haurà una picadeta, paella i dolç. Després, sonarem ximbomba (si en teniu cap la podeu dur), cantarem, riurem i

farem bauxa a voler!

A les 16h hem de deixar les cuines, així que estaria bé que, entre tots, ho deixem tot enllestit, tal i com ho haurem trobat.

QUÈ HEU DE DUR: plats, tassons i cuberts. L’Apima aportarà aigua i el dolç. (Si voleu beure vi o una altra cosa que no sigui aigua, també ho heu de dur)

PREU: 6€ per persona (hi ha 1€ inclòs per deixar com a voluntat per poder utilitzar les cuines).

Per tal de poder tenir una previsió dels que serem, vos demanam que ens torneu aquest full emplenat i els doblers, màxim fins el proper divendres 3 de febrer. Les persones encarregades de recollir els doblers són na Sandrine (mare de na Catalina i en Pere Joan), na Cati Febrer (mare d'en Miquel i Francina), i na Ma Joana Joan (mare d'en Joan Alcalde).

*Demanam, per favor, que per tal d'evitar pèrdues i complicacions, ens doneu els doblers els pares, en comptes d'enviar-los mitjançant els nins.

Moltes gràcies i vos animam a venir!!

Salutacions

Junta directiva de l’Apima

----------------------------------------------------------------------------

FAMÍLIA: ..........................................................................................................................

No PERSONES: ............................ ABONAM: .................................€

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!