Circular Escola. 11/01/17 SANT ANTONI

 

Benvolgudes famílies, com cada any, des de l'escola i l'Associació de Pares i Mares, volem celebrar la festa de Sant Antoni fent un fogueró on hi participi tota la comunitat educativa.

El fogueró serà dilluns dia 16 al carrer Sol de Son Macià ( devora la plaça); Els centres educatius del terme municipal han sol·licitat que aquest dia l'horari lectiu de les escoles sigui de les 9'00 a les 12'00h, però a hores d'ara encara no tenim resposta per part de Conselleria. Des del Claustre de professors, hem valorat que aquesta és una activitat on hi participam les famílies, els infants i els mestres, i per tal de donar-li la importància que té, feim la festa en horari lectiu i així tots els infants en poden gaudir. És per això, que hem pensat que, encara que finalment l'horari lectiu sigui fins les 12'00, nosaltres seguirem la festa fins les 14'00h. Si qualque pare o mare vol anar-se'n a les 12'00 amb el seu fill/a, ho podrà fer, però nosaltres vos convidam a quedar i fer festa!

Aquest dia, l'Apima aportarà pa, beure i dolç. Vosaltres heu de dur el que voleu torrar  i els plats i tassons que necessiteu.  Els pares que no pogueu venir, pensau a posar qualque cosa per torrar als vostres fills, ja que si no duen res, no podran participar de la festa de la mateixa manera que els seus companys; els seus tutors s'encuidaran d'ajudar-los a torrar.

Per fer més festa, els nins i nines poden venir vestits de color vermell i negre.

L'horari que farem serà el següent:
A les 9'00h tots els infants vendran a l'Ies Manacor com cada dia.
A les 11'30 agafarem un bus que ens durà a Son Macià
A les 12'00h cantarem i sonarem les cançons que els nins han treballat a l'escola. Esperam que puguin venir els dimonis a ballar amb nosaltres
En haver acabat de ballar amb els dimonis, torrarem.

A nivell d'organització, necessitam saber si, a partir de les 12'00h vos fareu càrrec dels vostres fills, o si els mestres han d'encuidar-se d'ells fins les 14'00h Recordam que el bus de Cales partirà a les 14'00h del centre cívic.

         A les 12'00h seré al fogueró i a partir d'aquest moment em faré càrrec del meu fill/a

        No podré venir al fogueró i el meu fill/a tornarà a Cales amb el bus de les 14'00h o el vendré a cercar a aquesta hora del centre cívic.

Vos demanam que retorneu aquest full emplenat i signat, i vos animam a tots a participar de la festa!

Signat

 

........................................................................., mare/pare de ...............................................................................

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!