VISITAM L'ARXIU DEL REGNE DE MALLORCA

El passat 18 de març, els alumnes de 5è i 6è, vàrem fer una sortida cap a Palma, més en concret a l'Arxiu del Regne de Mallorca. Quan vàrem arribar, primer de tot, a un parc vàrem berenar.

Al Museu ens va rebre una guia que ens va dur a una sala per fer una visualització d'una presentació relacionada amb el Rei Jaume I i els documents que allà veuríem. A continuació vàrem passar a l'anomenada Sala d'Usuaris, on se podia investigar i copiar els documents, però només se podia entrar amb un quadern i llapis o ordinador.

Després d'aquesta vàrem fer visita a tota una sèrie de sales més, com ara la de restauració, la de digitalització, el magatzem o la sala d'exposició. Dins les curiositats, destacar que havia llibres que en obrir-lo sortien insectes a causa de l'antiguetat dels mateixos; o l'estat de descomposició d'altres exemplars.

Finalment, al pati, ens vàrem fer una foto tots junts i ens varen regalar un punt de llibre fet amb pergamí a cada un, per escriure en lletra gòtica a un taller, que desgraciadament no vàrem tenir temps de fer, però l'hem duit a terme a la nostra classe.

(Classe de 6è)

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!