AEFMC Març

DARRERA PROPOSTA D'ESCRIPTURA CREATIVA DELS ALUMNES DE 4t!!!

 

Per acabar el segon trimestre hem fet la darrera proposta d'escriptura cretiva anomenada: "Contes de la mar". A partir d'una pluja d'idees sobre quins personatges i llocs podien sortir a les nostres històries varem començar la nostra proposta. Per parelles varem començar a fer un borrador per situar cada una de les històries. Tot havia d'estar relacionat amb la mar, tant els personatges com els llocs. Una vegada enllestic el borrador, començarem a redactar les històries al nostre quadern. Finalment, feta la correcció final, les passarem a net dins aquest format tan original. Les nostres històries són les veles d'aquest vaixell. Ara, el nostre vaixell navega de casa en casa per tal que tots els alumnes juntament amb les seves families i amics, puguin llegir-les i donar-nos la seva opinió.

 

 LA JAIA COREMA VISITA ALS MÉS PETITS!!!

La Jaia Corema va a la classe dels nins de 5 anys cada setmana. Allà es reunieixen tots els nins d'infantil, que esperen amb il·lusió llevar-li una cama.

Cada dimarts ve i els hi diu alguna cosa que han de fer. Per exemple:

Tirar les sabates i posar-les per numeros, és a dir, ordenar-les per número de peu.

Jaume Riera Serra cool

Mikael Joakim Eichlercool

 

EXCURSIÓ A PALMA!!!

El passat dijous 3 de març els alumnes de tercer i quart varem anar d'excursió a Palma. Primer, varem visitar el rotatiu d'Ultima

Hora. Hi havia moltíssimes màquines per elaborar els diaris. Sembla mentida que per fer un diari s'hagin d'utilitzar tantes màquines!. Ens varem regalar un diari i una Quely merienda. Després de visitar el rotatiu, varem berenar. Llavors, tornarem a pujar a l'autocar, que ens va dur a la Ultima Hora ràdio, on varem entrar a la gabina on es feia el programa en directe. Malauradament, no varem poder estar molt de temps allà, i a més, el locutor feia una entrevista a un metge, i no va poder parlar amb nosaltres. Finalment, varem anar a visitar Gesa- Endesa. Allà, alguns de nosaltres, varem poder experimentar amb l'energia. Ens varem fer pedalatjar una bicicleta que així com anavem pedalatjan, s'acumulava energia i quan estava carregat, s'encenia una bombeta. Va ser molt guai. També, va ens varem explicar altres curiositats sobre l'energia. A la una, varem tornar cap a Manacor. Aribarem just a punt per anar a casa.

 

Jaume Riera Serracool

Mikael Joakim Eichlercool

 

 

ANAM A L´ESCOLA DE MÚSICA

Dimarts 8 de març de 2016 varem anar a a l´Escola de Música.

Ens van ensenyar com es toquen 4 instruments que eren:

el clarinet, el violí, el saxo i el trombó.

Després ens van ensenyar quant pesaven,

ens van tocar melodíes...

Finalment, a alguns ens van deixar

tocar. Jo, en Jaume, vaig tocar el violí.

 

 

 

Mikael Joakim Eichlercool

Jaume Riera Serracool

 

 

 

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!