AEFMC Desembre

 ES NADAL!!!

 

Els nins d´infantil ja han començat amb la decoració de nadal. Han fet un mural a la porta.És un gran regal de cartolina on hi
han aferrat fotos dels nins amb uns gorros i un vestidet d' elfos. També han començat amb les felicitacions de nadal, que les aniran acabant aquests dies de desembre. Finalment, han començat a fer les decoracions de les finestres. Han fet floquets de neu amb silicona i neu amb cotó.Els alumnes d'infantil esperan el nadal amb molta il·lusió.

Els nins de primària també han començat a preparar la decoració de nadal. Les classes de primer i segon preparen la decoració del passadís i les portes amb un arbre dels desitjos on cada alumne hi podrà penjar un bon desig per l'any nou que ha de començar. Els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè preparen el betlem inspirat amb l'autor GIACOMETTI, un dels més grans escultors del segle XX. Han començat a fer els esboços de les figures. Llavors, les han retallades i les han aferrades a un tros de cartró i les han començades a folrrar de pasta de paper. Una vegada enllestides formaran part del betlem de l'institut que molt prest tots podrem visitar. Esperam que tota aquesta decoració nadelenca us agradi molt. FELIÇ NADAL!!!

Jaume Riera Serra i  Mikael Joakim Eichler 

 

 

 

 

 

 

 

ELS TALLERS DELS 5 SENTITS!!!

Els nins de 4t varem fer tallers dels cinc sentits. Durant dues hores varem fer tallers de set minuts cada un. Vare, fer parelles i de dos en dos varem anar fent tots els tallers, passant de taller en taller. Hi havia tallers de la vista, l'oïda, el tacte, l'olfacte i el gust. Però per jo els millors tallers varen ser el de l'olfacte i el gust.

 

Tonina Sansó Pascual

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!