Les maletes literàries

Experiència lectora

 

Des de fa unes setmanes els nins i nines de 6è contam a la nostra aula amb una "maleta literària". Es tracta d'una maleta plena de llibres de lectura. Se passetja per totes les escoles per a que tots els alumnes la puguin gaudir.

Els llibres del seu interior poden tractar temes molt diversos. Al nostre cas, tenim la maleta de "narrativa", més en concret el llibre que ens ha tocat és "L'anell de Boken-Rau", escrit per en Pere Morey i Servera (Palma, 1941). Ara, contarem amb un mes per fer feina amb aquest material i altre que també està inclòs, com ara pilotes de tennis, fones, minerals...

A continuació passam a explicar un poc l'experiència:

El protagonista d'aquesta història és en Bernat, un nin molt aventurer. La història està ambientada a l'època prehistòrica; i tracta de com en Bernat podrà gaudir de diferents aventures amb un anell màgic. I ja contarem més quan el tenguem més avançat.

Aquesta activitat la trobam molt divertida i enriquidora, a la majoria ens agrada la lectura; i si no és així aprofitam per introduir-la a dins la classe de forma que cada un pot seguir el seu ritme.

(Lluc, Yolanda, Amina, Marta)

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!