AEFMC Novembre

Una excursió amb anècdota...

  DIMARTS 24 de novembre vàrem anar d'excursió a sa Colònia de Sant Jordi.  Varem començar l'excursió a la platja d'Es Trenc. El guia li deien Rafel i mos va explicar moltes coses. Després varem anar a la platja a cerca restes d´esquelets.Va ser molt divertit!!! Més tard varem anar a un aquarium i varem veure molts de peixos i... quan pujarem per mirar si veiem Cabrera... ENS VAREM QUEDAR TANCATS DINS L'ASCENSOR!!! Afortunadament només foren cinc minuts que semblaren mooooolt llargs!

 

 

El comerç just


         Els nins de primer i segon han fet l´activitat del comerç just. Ha vengut una senyora i els ha ensenyat en què consisteix el comerç just. Llavors els ha ensenyat un vídeo del comerç just. Després han pintat un dibuix relacionat amb el vídeo. El dibuix eren formigues de diferent color que apliquen l'activitat del comerç just.

Però... sabem realment què és el comerç just?

El comerç just és una forma alternativa de comerç que té com a objectiu canviar les relacions comercials entre els països rics del nord i els països empobrits del sud, i assegurar als treballadors un SALARI DIGNE

JAUME RIERA

 

És tardor!!!


       Els nins d'infantil han fet una festa de la tardor. Han duit fruita variada (taronges, magranes...) fruits secs, coques fetes amb fruits de la tardor i també han duit un pa fet de carabassa!!! Tota l'escola podia tastar-ho tot. Ha estat molt bo. Mmmm!!!

MIKAEL JOAKIM EICHLER

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!