AEFMC Octubre

Revista Escolar Digital - Octubre

 

MAPES ELÈCTRICS

ELS NINS DE 5è I 6è HAN FET UN MAPA ELÈCTRIC PER CADA UN PER SABRE TOTS ELS PAÏSOS DEL MÓN.CONSISTEIX EN ESTUDIAR I DESPRÉS INTENTAR ACONSEGUIR EL MÀXIM DE PUNTS.
ELS MATERIALS NECESARIS SÓN: UNA FUSTA QUADRADA,CABLES ELECTRICS, UNA BOMBETA ,GRAPA PER GRAPAR, ELS CABLES I UNA IMATGE DEL CONTINENT QUE HAGUIN ESCOLLIT ELLS.

PERIODISTA JAUME RIERA SERRA
15 DEL OCTUBRE DEL 2015.

 

 

 

Ja ha arribat la tardor!!!

 

Els alumnes d'educació infantil celebren com cada any l'arribada de la tardor i fan moltes activitats relacionades amb aquesta.

Aquí en teniu un bon exemple.

JAUME I MIKAEL

 

 

 

Els nins de 5 anys de carters

Fan una activitat per aprendre les lletres.
L' activitat dura 1 setmana, un nin o una nina és carter/a i té una lletra.
I ha de dur un objecte o imatge que comenci amb la lletra que li ha tocat. Després faran un taller relacionat amb els objectes i/o imatges de la lletra. Els i agrada molt!!!

MICHAEL
OCTUBRE, 2015

 

LES VERGES

CELEBRAM LA FESTA DE SES VERGES A MANACOR

Les verges mmm... els bunyols mmm... Varem celebrar les verges amb una cançó  que varem cantar tots junts, alumnes, pares i mestres, al pati de s'institut. Els pares ens dugueren els bunyols que varens ser boníssim. No en va quedar cap ni un! Molts de nins i nines troben que és la millor festa de l'escola perquè els agraden molt els bunyols. Els alumnes de l'institut varen quedar bocabadats de lo bé que catàrem i tocarem els instruments. Encara que siguem a l'instut noltros seguim celebrant les festes!!!

Manacor. Octubre 2015. Iratxe, Jaume i Mika

 

ELS SENTITS

ELS NINS DE PRIMER HAN FET UNA ACTIVITAT DELS 5 SENTITS!!!

Els nins de primer de primària han fet una activitat que consisteix en un, posar-li alguna cosa que faci olor a l'altre que té els ulls tapats, qui ha d'endevinar el que és.
Han menjat diferent coses, han ensumat diferents coses i també han tocat molts coses. Ha estat molt divertit fer aquesta activitat. Tots volen repetir-la.
Per fer aquesta activitat es necessita: juguetes, pots, els 5 sentits, menjar de tot tipus i finalment una bossa per amagar les juguetes.

Manacor. Octubre 2015. Jaume Riera i  Mika Eichler

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!