TASCA: ESTUDIAM ELS ANIMALS VERTEBRATS!!!

  • Hola som en Daniel. M'ha tocat el grup dels RÈPTILS.M'ha agradat molt aquesta tasca perquè he trobat molt divertida la manera en què l'hem feta. M'ha ajudat a sabre moltes coses dels rèptils!!! Crec que hauria un 9,75 perquè he duit informació, fotos i llibres, però sobretot, com que he passat molt de gust de fer-la, trob que he de dur aquesta nota.
  • Hola som en Rubén.Som del grup dels PEIXOS i m'ha agradat molt aprofundir els meus coneixements sobre aquest grup de vertebrats. He après el nom de diferents tipus de peixos. Crec que hauria de tenir un 8,75 perquè no he duit molta informació. M'ho he passat molt bé amb aquest grup!
  • Hola som na Claudia. No m'ha agradat massa fer aquesta tasca perquè no m'he trobada còmoda amb els components del meu grup. Trobo que he de tenir un 5,5 perquè no he duit molta informació...
  • Hola som en Joan i m'ha agradat estudiar els AMFIBIS. He après que tenen la pell nua, ponen els ous a dins l'aigua i mengen insectes. M'ha agradat cercar informació dels amfibis i aprendre coses sobre els amfibis.
  • Som en Biel i també m'ha tocat el grup dels AMFIBIS. M'ha agradat dur informació i fer feina en grup.
  • Jo som n'Ivonne i he estudiat els MAMÍFERS. He après moltes coses dels mamífers. El què m'es m'ha agradat ha estat la manera de fer la feina en petit grup i cercar informació. El què no m'ha agradat és que a vegades hi havia algun membre dl grup que no col·laborava massa.
  • Hola som na Jasmin i m'ha tocat estudiar els PEIXOS. He après que hi ha peixos que són molt bonics però que són perillosos a la mateixa vegada.També, he après que no per tot podem trobar els mateixos paixos;sino què cada peix té el seu lloc per viure (alta mar o més a prop de la costa) M'ha agradat molt fer feina en grup i cercar la informació. No m'ha agradat al principi, que hi havia un membre del grup que no volia fer la feina, i sols pensava en jugar.
  • Jo som enYassir i he estudiat les AUS.He trobat interessant les coses que fan els ocells i la seva alimentació.També m'ha agradat la vistositat de les seves plomes. M'ha agradat molt fer feina en grup.

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!