EXCURSIÓ PER LES CALES VERGES DEL LLEVANT DE MALLORCA

Dia vint-i-nou d'octubre vaig anar amb els meus companys de classe i els alumnes de 5è, juntament amb els mestres, a una excursió per les cales verges del Llevant.

Me va agradar molt perquè no m'agradava cada dia haver d'estar dins la classe.

A les nou i deu minuts aproximadament varem partir de l'escola i varem arribar a les deu menys vint minuts aproximadament.

Començarem a caminar per un camí de pedres, la primera cala on varem arribar va ser cala Bota, era una cala plena de pedres. En Lluís, na Victòria, en Daniel, n'Andreu i en Víctor varen explicar el que havien investigat d'aquesta cala.

Varem seguir pel camí fins arribar a cala Virgili, era una cala amb algues, poca arena i poques pedres. N' Oskar, en David, en Nataniel, en Sean-Drë i en Phil varen explicar coses que havien descobert d'aquesta cala com la cova anomenada de les Dones o una petita barraca de pescadors.

Varem seguir pel camí fins que arribarem a cala Pilota, era una platja d'arena, pedres, poca alga i moltes pilotes d'alga. N'Ean, en Toni, n'Aina i jo varem explicar el que havíem descobert de la cala, una de curiositat eren les bolletes d'alga (posidònia) que eren molt abundants.

Ens faltava anar a cala Magraner però el temps anava molt just i varem tornar cap al punt de partida de l'excursió.

Aquesta excursió me va agradar molt. A cada cala que arribàvem tenia la sensació de respirar un aire més pur, me sentia molt bé.

Quan varem arribar al bus eren les dues menys vint minuts i varem arribar a les dues menys cinc.

Aquell dematí me va passar molt ràpid perquè m'ho vaig passar molt bé.

 

Bernadí

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!