Circular Escola. RUETA 2019

Benvolguts pares i mares:
Ja s’acosta la festa de Carnaval. Enguany, la temàtica de la disfressa estarà relacionada amb el Centenari de Son Macià i cada cicle farà la seva disfressa.
Dimecres dia 27 de febrer,  farem la rueta. Els alumnes han de venir a les 9'00 com cada dia . A les 10'30 partirem de l'escola i farem la rua pel poble, passant per la plaça, després tornarem a l'escola  i berenarem tos junts. Els pares i mares  ens podeu  acompanyar i si

veniu disfressats, millor!

Aquest dia, com molts sabeu, les famílies col·laboren aportant el berenar. Ho repartirem de la següent manera:
Els alumnes d'Educ Infantil, i els de 1r i 2n de primària, duran un plat salat. Ex: pizza, entrepans, sandvitxos, coca salada...
Els alumnes de 3r, 4t, 5èi 6è de Primària, duran un plat dolç   Ex: coca dolça, entrepans de crema de xocolata, senyorets, ensaïmada, galetes dolces...
Vos demanam que no dugueu  pastisseria   industrial i que opteu per menjar saludable...
Les famílies que tengueu més d'un fill escolaritzat, només heu de dur un plat, i en cas de tenir un infant al grup de salat, i un altre al de dolç val més que dugueu salat.
Podeu deixar els plats de menjar al menjador de l'escola, i si duis coques, vos demanam que ja dugueu els bocins tallats.

Per tal de  no emprar tassons i plats de plàstic d’un sol ús, es va acordar per Consell Escolar que tothom, tan l’alumnat com els adults , els duríem de ca nostra, tal i com feim per al fogueró de Sant Antoni. 

En haver berenat, tendrem l'actuació d'un grup d'animació infantil. Si en haver acabat l'actuació voleu endur-vos-en els vostres fills i filles, ho podeu fer, sempre avisant abans a les tutores. En cas contrari, l'activitat lectiva acabarà a les 14'00h com cada dia. Hi haurà servei de transport de Cales a les 9'00h i  a les 14'00h.

L’ A.P.I.M.A. de l’ escola aportarà aigua, fruita i  torcaboques

Esperem la vostra participació i assistència

Atentament, l’ equip de mestres.

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!