Circular Escola. SANT ANTONI 2019

Benvolgudes famílies, com cada any, des de l'escola i l'Associació de Pares i Mares, volem celebrar la festa de Sant Antoni fent un fogueró on hi participi tota la comunitat educativa.

El fogueró serà dimarts dia 15 a l'escola. Els pares i mares podeu venir a partir de les 11:45h; cantarem, ballarem
amb els dimonis, i després podrem començar a torrar. Les entrades i sortides dels familiars es faran per la porta del parc. Aquest dia, l'horari

per als alumnes és com cada dia, de les 9:00h a les 14:00h. L'equip educatiu pensam que aquesta festa té sentit si hi participen tots els infants i les famílies que puguin venir; és per això que consideram que els nins i nines no han d'anar-se'n fins que acabi l'horari escolar, és a dir, fins les 14'00h. A les 13'50 aniran a les aules a cercar les motxilles, i la sortida es farà de la manera habitual.
L'Apima aportarà pa, beure i dolç. Vosaltres heu de dur el que voleu torrar,els plats i tassons que necessiteu i els torcaboques. Els pares que no pogueu venir, pensau a posar qualque cosa per torrar als vostres fills, ja que si no duen res, no podran participar de la festa de la mateixa manera que els seus companys; en aquest cas, les seves tutores s'encuidaran d'ajudar-los a torrar.

Per fer més festa, els nins i nines poden venir vestits de color vermell i negre.
Per dimecres dia 16, la direcció general de planificació, ordenació i centres ha autoritzat als centres educatius del municipi de Manacor la modificació de l'horari del centre per aquest dia,i la jornada educativa serà de les 9'00h a les 12'00h.
Aprofitam per recordar-vos que dijous dia 17 és festa, però divendres 18 és dia lectiu.
QUE PASSEU UN BON SANT ANTONI I BENEÏDES!

L'HORITZÓ DE SON MACIÀ VIST DE LA NOSTRA ESCOLA.

 

 

SOM UNA ESCOLA ECOAMBIENTAL!!!